'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

0 Εκτός από τα πολλά κιλά είχε και γερό τσαγανό ...


Γεννήθηκε φυσιολογικά και ζυγίζει ... 7 κιλά!
"Δεν ήξερα ότι κουβαλούσα ένα τόσο ... μεγάλο μωρό".  Ο George King, γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και ζύγιζε 7 ολόκληρα κιλά, εξαιτίας του βάρους του ο τοκετός διήρκησε 16 ώρες.  

Εξαιτίας δε του βάρους του και του μεγέθους των ώμων του κατά τη διάρκεια της γέννας υπήρξε επιπλοκή και το μωρό δεν μπορούσε να αναπνεύσει για 20 λεπτά. Οι υπεύθυνοι και οι γιατροί του νοσομείου στο Μπρίστολ της Αγγλίας δεν έδιναν και πολλές πιθανότητες να επιβιώσει ο μικρούλης. 

Ο George King, όμως, είχε εκτός από τα πολλά κιλά και γερό τσαγανό και τους διέψευσε. Ο μικρός George, μετά από 6 εβδομάδες παραμονής στο μαιευτήριο επέστρεψε στο σπίτι και στην αγκαλιά των γονιών του. Σήμερα ζυγίει 7,5 κιλά και φορά ρούχα για μωρό μεγαλύτερης ηλικάς! 

ψυχούλα μου .. όταν ο άνθρωπος νικάει την πιθανότητα...
η Παναγιά μαζί σου αγόρι μου...!!!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com