'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

0 Μάλλον ΕΣΥ Μαρία Ρεπούση δε ...συνάδεις με την Ελλάδα...ΟΥΣΤ...!!!

Το όνειδος της Αριστεράς στην Ελλάδα, η κυρία των 1615 σταυρών, η Μαρία Ρεπούση ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά τα έβαλε και με το Θεό, τόσο παντοδύναμη αισθάνεται από τη λαοθάλασσα που της εξασφάλισε...
μια θέση στο κοινοβούλιο και τα προνόμια βεβαίως βεβαίως.
Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν η ελληνίδα (;) βουλευτής έχει δεχθεί ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι και λέει όσα λέει δίχως παράλληλα να φοβάται και το κράξιμο. Εκτός αν της αρέσει διότι υπάρχει και αυτή η εκδοχή.
Τη μια τα έβαλε με τη Σμύρνη και τον ελληνισμό της Μικρασίας ο οποίος στιμώχθηκε στο λιμάνι. Πιθανότητα επειδή ήταν ακόμη καλοκαιρινές ημέρες και σκέφτηκαν να πεταχθούν στα νησιά του Αιγαίου για διακοπές.
Την άλλη της έρχεται κατούρημα τη στιγμή που το Ελληνικό Κοινοβούλιο θυμάται μια φορά το χρόνο τον Ποντιακό Ελληνισμό και τη γενοκτονία του.
Έπειτα μας είπε ότι χορός του Ζαλόγγου είναι ένας μύθος και τίποτε περισσότερο.
Άλλη φορά πάλι μιλώντας στην ΟΛΜΕ είπε “και τι θέλετε; Να κλάψω που θα απολυθείτε”. Όχι μανάρι μου, να μην κλάψεις. Με € 10.000,00 μόνο να γελάς πρέπει.
Μετά σκέφτηκε ότι δεν είναι δυνατό να πραγματοποιείται πρωινή προσευχή στα σχολεία και τα παιδιά να κάνουν το Σταυρό τους ώστε ο Χριστός να τα φυλάει.
Αργότερα θυμήθηκε τα νηπιαγωγεία της Θράκης και τώρα επανέρχεται λέγοντας πως στο σύγχρονο ελληνικό λύκειο, είναι μπανάλ να διδάσκονται τα θρησκευτικά. Δε συνάδουν για να χρησιμοποιήσω την ακριβή της έκφραση.
Προσωπικά μετά από όλα αυτά, θα έλεγα ότι εσύ δε συνάδεις με την Ελλάδα Μαρία. Αντίθετα απέναντι σε περιμένει μια καλή καριέρα είτε στο χαρέμι κανενός μουστακαλή τουρκαλά στο Ερζερούμ είτε ακόμη και στην τουρκική βουλή όπου σίγουρα με το βιογραφικό θα μπεις με τα τσαρούχια!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com