'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

0 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΜΗ "ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΤΟΣ "ΠΠΠ" (FIR)...!!!

«Φωτιά» θα πάρει ο ουρανός του Αιγαίου από τους κινητήρες των αμερικανικών και Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών ,τα οποία από την ερχόμενη Παρασκευή, θα επιχειρούν νύχτα -μέρα εντός του F.I.R Αθηνών. Η αδρεναλίνη αναμένεται να εκτοξευθεί στα ύψη. Οι Ελληνες και οι αμερικανοί πιλότοι θα σχεδιάζουν και θα εκτελούν σύνθετες αποστολές , αεροπορικά «χειρουργικά» κτυπήματα και θα πραγματοποιούν χειρισμούς υψηλής ακρίβειας , όπου δεν χωρούν λάθη ή άστοχες κινήσεις.

Βάση των αεροπορικών εξορμήσεων θα αποτελέσει για έναν ολόκληρο μήνα η 115 Πτέρυγα Μάχης που εδρεύει στη Σούδα. Εκεί θα μετασταθμεύσουν 18 αμερικανικά αεροσκάφη τύπου F-16 CM τα οποία θα υποστηρίζονται από κλιμάκιο 300 ατόμων, τους οποίους στέλνει η Ουάσιγκτον από την αεροπορική βάση Spangdahlem της Γερμανίας. Είναι η αεροπορική δύναμη των ΗΠΑ που εδρεύει στην ευρώπη . Από πλευράς Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας θα μετέχει το σύνολο σχεδόν των Μοιρών που διαθέτει και αναμένονται να συμμετάσχουν όλα τα αεροσκάφη που είναι διαθέσιμα.

Σκοπός είναι η εξάσκηση του προσωπικού στην εκτέλεση σύνθετων αεροπορικών επιχειρήσεων και συγκεκριμένα θα εκτελεσθούν αποστολές Αέρος – Αέρος, Αέρος – Εδάφους και COMAO (Composite Air Operations).

Και πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί παρόμοια άσκηση με την αμερικανική Πολεμική Αεροπορία και είχε διαρκέσει 18 μέρες. Φέτος θα ξεκινήσει στις 16 του μηνός και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13 Φεβρουαρίου, σχεδόν θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα.

Η κοινή αυτή εκπαίδευση έρχεται μετά τις κοινές ασκήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με εκείνης του Ισραήλ. Το Τελ- Αβίβ, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, επίσημα δήλωσε ότι διαθέτουμε άριστους πιλότους , οι οποίοι συγκαταλέγονται από πλευράς εκπαίδευσης και ικανοτήτων μεταξύ των πρώτων παγκοσμίως.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com