'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (από 22 Ιαν 2020)

Πρωθυπουργός: Kυριάκος Μητσοτάκης (από 07 Ιουλίου 2019)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Νικόλαος Παναγιωτόπουλος (από 07 Ιουλίου 2019)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

0 ΠΑΟΚ


Αυτό που κατάφερε ο ΠΑΟΚ σήμερα σίγουρα είναι ένα από τα πιο σημαντικά ΑΘΛΗΤΙΚΑ γεγονότα στη χώρα μας , κ μην κάνουμε το λάθος κ παρασυρθούμε  κ δώσουμε αξία σε κάτι τιποτένιους όπως αυτούς τους άνανδρους που νομίζουνε ότι σε ένα γήπεδο θα λύσουνε τα προβλήματα  ενός ολόκληρου λαού....το ότι δέχθηκε η ομάδα μας προπυλακισμό,ΝΑΙ δέχθηκε αλλά κ ταυτόχρονα προστασία από ίδιας φυλής ανθρώπους...το ότι  στο αεροδρόμιο Τούρκοι ζητωκραύγασαν για την νίκη του Παοκ ναι το κάνανε κ αυτό γιατί αυτοί ήταν του γαλατά...χαχα πόσο αστείο είναι να το βλέπεις έ?
μην κάνουμε ποτέ το ίδιο λάθος εμείς απλά σήμερα πανηγυρίζουμε μία τεράστια πρόκριση κ κανένας μα κανένας δεν μπορεί να το υποβαθμίσει αυτό....ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ...!!!
Fenerbahce1-1ΠΑΟΚ
Ημερομηνία:Πέμπτη, 26/08/2010
Ώρα διεξαγωγής:9:00 μμ
Στάδιο:Sukru Saracoglu
Διαιτητής:Paolo Tagliavento, Ιταλία






Φάσεις
5'ΠροσπάθειαVieirinha-VieiraΠολύ καλή ενέργεια του Vieirinha που πλαγιοκόπησε την άμυνα της Fenerbahce και έβγαλε την παράλληλη μπαλιά αλλά ο Lugano απομάκρυνε μπροστά από τον Filomeno.
6'Κίτρινη ΚάρταBussaidi
12'ΠροσπάθειαVieirinha-VieiraΜακρινό σουτ του Vieirinha, ο Volkan μπλοκάρει δύσκολα.
24'ΠροσπάθειαStochΜεγάλη επέμβαση του Kresic σε μακρινό σουτ του Stoch.
30'ΠροσπάθειαΦωτάκηςΔυνατό σουτ από τον Φωτάκη λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βολκάν.
33'ΠροσπάθειαΣαλπιγγίδηςΟ Σαλπιγγίδης μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά διαγώνια και υποχρέωσε τον Volkan σε δύσκολη επέμβαση.
50'ΓκολEmreΓκολ για την Fenerbahce με τον Emre να σουτάρει έξω από την περιοχή και την μπάλα να αλλάζει πορεία πάνω σε αμυντικό του ΠΑΟΚ και να καταλήγει στα δίχτυα του Kresic
55'Κίτρινη ΚάρταTopuz
56'ΠροσπάθειαAlexO Alex σούταρε δύσκολα μέσα από την περιοχή αλλά ο Kresic σε ετοιμότητα μπλόκαρε.
62'ΠροσπάθειαΣαλπιγγίδηςΜοναδική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Σαλπιγγίδη να πλασάρει άουτ σε κενή εστία μετά από διαγώνιο σουτ του Filomeno και ασταθή απόκρουση από την τουρκική άμυνα.
68'Κίτρινη ΚάρταΜαλεζάς
75'ΑλλαγήO Sznaucner στη θέση του Bussaidi
75'ΑλλαγήO Selcuk στη θέση του Emre
76'ΠροσπάθειαΣαλπιγγίδηςΑκόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Lino να βρίσκει τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος προσπάθησε να τσιμπήσει τη μπάλα αλλά ο Volkan απέκρουσε και ο Βilica έστειλε τη μπάλα κόρνερ.
76'ΠροσπάθειαΜαλεζάςΟ Μαλεζάς πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της τουρκικής άμυνας αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
80'ΠροσπάθειαVieirinha-VieiraΟ Vieirinha μπήκε από πλάγια στην περιοχή, απέφυγε τον αντιπαλό του και γύρησε την μπάλα παράλληλα σε κενή εστία αλλά κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν ήταν εκει να την σπρώξει στα δίχτυα.
83'ΑλλαγήΟ Muslimovic στη θέση του Filomeno
87'Κίτρινη ΚάρταGarcía Pérez
90+'ΠροσπάθειαMuslimovicO Garcia γέμισε μέσα στην περιοχή, ο Muslimovic πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
90+'ΑλλαγήΠαράταση 1': Ο Κουτσιανικούλης στη θέση του Φωτάκη.
90+'ΑλλαγήΠαράταση 1΄: Ο Hurmaci στη θέση του Topuz
90+'ΓκολMuslimovicΠαράταση 12': ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ!!!! O Vieirinha πήρε την κεφαλιά στο κέντρο και βρήκε τον Muslimovic που μόνος του πέρασε τον αμυντικό και σούταρε σωστά ισοφαρίζοντας!
90+'Κίτρινη ΚάρταMuslimovicΠαράταση 12':
90+'ΑλλαγήΠαράταση 15': Ο Gokhan στη θέση του Cristian
90+'Κίτρινη ΚάρταLuganoΠαράταση 23'
90+'ΠροσπάθειαΣαλπιγγίδηςΠαράταση 29': Τεράστεια ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη να περνάει και τον Volkan αλλά το πλασέ του έδιωξε στη γραμμή ο Lugano.
90+'ΠροσπάθειαNiangΚεφαλιά του Niang από καλή θέση, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com