'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (από 22 Ιαν 2020)

Πρωθυπουργός: Kυριάκος Μητσοτάκης (από 07 Ιουλίου 2019)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Νικόλαος Παναγιωτόπουλος (από 07 Ιουλίου 2019)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

3 Γι' αυτούς που μας μισούν..... !!!


Αγαπητοί Αναγνώστες και Αγαπητές Αναγνώστριες,

  Αυτό το άρθρο, είναι αφιερωμένο, σε όλους όσους μας μισούν. Σε όσους μας μισούν επειδή είμαστε όποιοι είμαστε. Επειδή υπάρχουμε, ζούμε, αναπνέουμε, παρά την θέληση της εγωκεντρικής υπερμεγαλοφυιούς αφεντιάς τους.

Για ποιους άραγε αναφέρομαι;
Ποιοι μας μισούν;

Για να το μάθουμε, πρώτα ας εξετάσουμε ποιοι είμαστε, τι είμαστε, γιατί διαφέρουμε;
Έχουμε τα εξής χαρακτηριστικά. Ελληνική Υπηκοότητα, Ελληνική Εθνική Συνείδηση, μιλάμε την Ελληνική Γλώσσα, ξέρουμε τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, έχουμε δώσει έναν Όρκο και συνήθως φοράμε συγκεκριμένα ρούχα όταν δουλεύουμε.
Είμαστε Έλληνες και εργαζόμαστε με μόνιμη σχέση εργασίας στις Ελληνικές Ένοπλες. Είμαστε οι Έλληνες Στρατιωτικοί.
Ποιος μας μισεί;
Μακάρι να ήξερα ποιος, όχι για να τον απειλήσω ή για να τον ενοχλήσω, αλλά για να τον προσεγγύσω και να μάθω πως έφτασε να με μισεί. Με μισεί χωρίς να με γνωρίζει. Με μισεί επειδή είμαι... κάτι που ο ίδιος δεν είναι.
Ή τουλάχιστον, έτσι έμαθε να σκέφτεται.
Τι νομίζει ότι ξέρει για εμένα;
Ιστορίες, διαδόσεις ή κακές εμπειρείες με συναδέρφους.
Ιστορίες : όπως μας διδάσκει η Ιστορία, οι «κακοί» στρατιωτικοί, κάνουν δικτακτορίες, καταργούν την ελευθερία. Άρα είναι «μια άτιμη φάρα», «ένα μίασμα της γής» που κακώς τους έχουμε και «τους πληρώνουμε» με τα δικά μας τα λεφτά! ….. Ναι, αυτά λέει η Ιστορία του Ελληνικού δημοκρατικού σχολείου. Στα ίδια σχολεία πήγα και την έμαθα.
Αμάν! Τι είπα;;;; Πήγα στα ίδια σχολεία; Μα τότε πως; Πως διάλεξα να γίνω αυτό το είδος του άχρηστου χαραμοφάη; Πώς μπόρεσα να διαλέξω να γίνω κακός;;; Προφανώς είμαι άλλος ένας από αυτούς που το έχουν στο αίμα τους…
Ίσως, αλλά με πατέρα δάσκαλο και μάνα μοδίστρα, πως βγήκα εγώ στρατιωτικός;
Και πολλοί αναρωτιέστε «μα τι γράφει τώρα ;;; …πάει τρελλάθηκε!»

ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ … θα δείτε τι εννοώ.

Που είχα μείνει; Α, ναι διαδόσεις . Αυτοί, μένουν σε τζάμπα σπίτια, τρώνε σε τζάμπα λέσχες, πληρώνονται σαν τους δικαστές και τους βουλευτές οι «τρισκατάρατοι» και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχουν και μερικά καημένα «φανταράκια» να τους φέρνουν καφέδες!
Και εμπειρείες……  θα το δούμε αυτό σε λίγο.

ΤΕΛΙΚΑ ποιος μας μισεί; Αστεία κάνετε, έτσι;
Μας μισούν Έλληνες πολιτικοί, μα πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι, μας θεωρούν «αυτιστικούς», «αντιπαραγωγικούς», «έτοιμους για πραξικόπημα» κτλ, για να μην πώ πόσες φορές αναφέρθηκε στο βήμα της Βουλής αυτό το έρμο το «περίστροφο στον κρόταφο σε ηλικία 14ων ετών» ή το νέο «φρούτο» του «…θα έρθουν άλλες δυνάμεις να επιβάλλον την τάξη»(!!!!!!).
Μας μισούν Έλληνες πολίτες, όχι όλοι, αλλά αυτοί που μας αποκαλούν «καραβανάδες», «εκμεταλλευτές», «τεμπέληδες» και όλα τα άλλα «όμορφα λόγια».
Μας μισούν οι Γερμανοί, γιατί είμαστε «πολύ παράξενοι». Ούτε κίνημα κάναμε, ούτε έχουμε εκφράσει πολιτική προτίμηση, οπότε δεν μπορεί να βγει «ψυχολογικό προφίλ». Κοίτα να δείς, όλα στραβά τα βλέπουν οι πολιτικοί της βόρειας αυτής χώρας.
Μας μισούν οι Τούρκοι. Φυσικό δεν είναι;; τόσο καιρό στεκόμαστε ανάμεσα σε αυτούς και τα (όπως τα λένε) «χαμένα οθωμανικά εδάφη». Σαν δεν ντρπόμαστε; Τι επιμένουμε; Αφού «αδερφικά» θέλουν να έρχουν!! (αλήθεια κάτι σε κατάλοιπο αιμομικτικής διάθεσης δεν βγάζει αυτό;)
Μας «μισεί» και η Τροΐκα! Φυσικά!!!!! Αφού με τις «γελοίες απαιτήσεις περί εθνικής άμυνας» κατατρώμε (εμείς φυσικά) τα πολύτιμα λεφτάκια τους. Αυτά που με τόσο κόπο, αυτοί οι καλοί άνθρωποι, δεν έδωσαν στην Χώρα, αλλά στις τράπεζες, και σκοπό να μπορούμε να χρεώνουμε τον Ελληνικό λαό για τα επόμενα 200 ή (γιατί όχι) και 300 χρόνια.

Να πω τώρα κι εγώ τα δικά μου;

Διαβάστε καλά και ίσως σταματήσετε να πλανάστε.
Η Ιστορία μας διδάσκει ότι μια φορά κι έναν καιρό, ένας Ιωάννης Μεταξάς, είχε το θάρρος να πει «ΟΧΙ» και να κρατήσει τους Έλληνες ενωμένους. Αυτός ο άνθρωπος, σπούδασε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, όχι σε ινστιτούτα της αλλοδαπής. Η Ιστορία, γράφεται σε πολλά βιβλία. Βρείτε τα και διαβάστε τα. Ίσως τότε ανακαλύψετε το πώς και το γιατί, άνθρωποι που είχαν αυτό το επάγγελμα (του Έλληνα Στρατιωτικού) άλλωτε οφέλησαν και άλλωτε ζημίωσαν την Ελλάδα. Και αυτό όχι λόγω του επαγγέλματός τους αλλά λόγω της φύσης τους. Επειδή είναι άνθρωποι και ως άνθρωποι, ενδέχεται να πράττουν άλλωτε το σωστό κι άλλωτε το λάθος.
Οι διαδόσεις λένε πολλά και διάφορα για πολλά επαγγέλματα. Λένε κάποιοι ότι οι ταξιτζήδες βγάζουν 4000-5000€ τον μήνα. Αλλά ένας που ξέρω, έχει γεράσει πριν την ώρα του από τα χρέη. Οι Έλληνες στρατιωτικοί, από τον βαθμό του ΕΠΟΠ Στρατιώτη ως τον βαθμό του Στρατηγού, του Στρατού Ξηράς, δεν ξεπερνούν τους 48000 ανθρώπους. Δεν περιλαμβάνω πολιτικό προσωπικό (το οποίο η Τροΐκα χρεώνει στο ΥΠΕΘΑ).
Για 48000 ανθρώπους, υπάρχουν (πανελλαδικά) περί τα 1400 ΣΟΑ και ΣΟΜΥ, στα οποία με σύστημα μοριοδότησης, επιτρέπεται να «στεγαστούν» κάποιοι. Αυτή η «στέγαση» είναι μια ενοικίαση του χώρου (από το ΤΕΘΑ), σε χαμηλή τιμή (που υπολογίζεται βάση τετραγωνικών * 1,15), με το δικαίωμα να παρέχεται θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες για 5 ώρες έναντι ενός ποσού που υπολογίζεται βάση τετραγωνικών. Με την απλή λογική, μένουν μη στεγασμένοι περίπου 44000 στρατιωτικοί. Δεν χρειάζεται να αναλύσω περεταίρω.
Περί Στρατιωτικών Λεσχών Αξιωματικών, θα πώ απλά ότι λειτουργούν από τις κρατήσεις που γίνονται (υποχρεωτικά πάω-δεν πάω) στους μισθούς μας. Αφού λοιπόν πληρώνω, πάω. Αν δεν πάω είμαι χαμένος. Τίποτα εκεί μέσα δεν είναι τζάμπα. Απλά πληρώνουμε πρώτες ύλες+ΦΠΑ+κέρδος Λέσχης(2%). Οπότε βγαίνει φτηνότερα από μια ταβέρνα ή ένα ταχυφαγάδικο.
Για να λεγόμενα «θέρετρα» (τρομάρα τους!), είναι τα ΚΑΑΥ. Ξέρετε τι είναι τα ΚΑΑΥ; Κέντρα Απωκατάστασης Απωλειών Υγείας. Πως είπατε;; Ας δουλεύω; Όχι. Απλά είναι στρατιωτικοί χώροι, όπου εν καιρώ πολέμου θα προωθούνται τραυματίες (σωματικά ή ψυχικά) από τα νοσοκομεία για την περίοδο αποθεραπείας. Για να βρεθούν χρήματα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων, η ηγεσία του ΣΞ είχε την φαεινή ιδέα (χρόνιααα πρίν) να τα ενοικιάζει κατά τους θερινούς μήνες σε Αξκούς, Υπξκούς και ΜΥ. Ναι, τα νοικιάζει. Προς 5 ως 10 € την μέρα, σε 14ήμερα. Υποχρεωτικά, όποιος δηλώνει επιθυμία και κληρώνεται (ναι παίζει επιτροπή, αλλά σαν κλήρωση μοιάζει), πληρώνει όλο το 14ήμερο. Οπότε κι αν του τύχει κάτι και φύγει την 2η ημέρα, δεν χάνει λεφτά η υπηρεσία. Όσο για της παρεχόμενες «ευκολίες»… σιωπώ.

Πάμε στο καταπληκτικό. Εμπειρίες με συναδέρφους. Προσωπική ιστορία. Είχα στον Λόχο μου έναν στρατιώτη, που σε μια έξοδο πήρε το λεωφορείο και πήγε στο σπίτι του, το οποίο ήταν 360 χλμ μακριά. Όπως είχα υποχρέωση, το επόμενο πρωί τον καταχώρησα Αδικαιολογήτως Απόντα και άρχισα να παίρνω τηλέφωνα (σε σπίτι γονιών και κινητό). Είχα μάρτυρες ότι ανέβηκε στο ΚΤΕΛ, αλλά ήθελα να μάθω ότι είναι καλά και να του κανονίσω να πάρει άδεια αν τρέχει κάτι. Αφού δεν απάνταγε σε μένα (και έβρισε 5-6 άλλους στρατιώτες που τον έπαιρναν τηλέφωνο). Άρχισα να τον δηλώνω εν αγνοία (αυτές οι μέρες, μετρούν επιπλέον στη θητεία). Δέκα ημέρες μετά, εμφανίζεται με τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του. Έρχονται στο γραφείο του Δκτη που ήμουν κι εγώ. Αρχίζει λοιπόν, πριν μιλήσω, ο αδερφός του να με βρίζει. Ξέρεται γιατί; Επειδή πριν δέκα χρόνια ένας που είχε τον βαθμό που είχα εγώ την μέρα που με είδε, δεν τον πήγε έγκαιρα στο νοσοκομείο όταν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του (είχε γυάλινο). Θεωρούσε, λοιπόν εμένα προσωπικά υπεύθυνο (λόγω βαθμού) και ήθελε (εκείνη την στιγμή να τον αποζημιώσω για το μάτι).
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Πάντως ο αδερφός του, και τις μέρες αγνοίας υπηρέτησε και συγνώμη μου ζήτησε και για την δική του φυγή και για την συμπεριφορά του αδερφού του.


Όσο για το πόσα κοστίζουν οι Έλληνες Στρατιωτικοί;;;
Πολλαπλασιασμό ξέρετε.
Υπολογίστε 90 χιλιάδες (ΣΞ+ΠΝ+ΠΑ) * μέσο όρο αποδοχών (€1150,00) και προσθέστε έξοδα μετακινήσεων (πραγματικά συν πλασματικά) άλλα εκατό ευρώ τον μήνα. Το αποτέλεσμα επί 12 μήνες και βγάλατε το ετήσιο κόστος.
Υπολογίστε τώρα 300 βουλευτές με μηνιαίες αποδοχές € 6800,00 και προσθέστε για τον καθέναν €2000,00 ως έξοδα μετακινήσεων, €1000 έξοδα ενοικίου, € 2500,00 για πρόσληψη 2 βοηθών, και φοροαπαλαγή για ένα αυτοκίνητο υψηλού κυβισμού. Όλο αυτό επί 12 μήνες και με ετήσια αρωγή στα κόμματα της Βουλής ίση με €200000000 το έτος, εξηγήστε μου, ποια ποσά πιάνουν τόπο, στην υπηρέτηση της πατρίδας;;;;;;

Αφιερώνω λοιπόν το άρθρο σε όσους με μισούν. 
Και πές τε μου, αξίζει να μισήτε όποιον δεν ξέρετε;;;;;;;
Τώρα λοιπόν που με την μείωση των αποδοχών μου, θα «σώσω» την Πατρίδα, αν δεν σας κάνει κόπο, μισήστε με λίγο λιγότερο, ώστε όταν γυρνάω σπίτι να μην νιώθω τόσο κουρασμένος…


Ευχαριστώ που διαβάσατε το παρόν,
μετά τιμής,
ΙΤ"

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

  1. Καταρχήν να διευκρινίσω ότι δε σε μισώ.Φυσικά και δε σας θεωρώ τεμπάλιδες,εκμεταλευτές και χαραμοφάιδες.Πιστεύω ότι παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, τεμπέλιδες και εργατικοι.Άνθρωποι έντιμοι που τιμούν το μισθό τους και άνθρωποι που δεν το κάνουν.
    Και αυτό ίσχυε πάντα και θα ισχύει για πάντα.
    Μιλάς για κάποιους στρτιωτικούς που έχουν τη δινατότητα να μείνουν στα ΣΟΑ έναντι χαμηλού ενοικίου.Δεν το θεωρώ κακό και δε διαφωνώ με αυτό.Σκέφτηκες όμως ότι την ίδια στιγμή ο νεοδιόριστος εκπαιδευτικός παίρνει 650 ευρώ και πρέπει να ζήσει τουλάχιστον για μια δεκαετία μακριά από την οικογένειά του?Σε αυτόν κανένας δεν εξασφαλίζει στέγη.Και κάθε φορά που παίρνει μετάθεση κανένας δεν του δίνει φίλο πορείας. Γιατί να μην υπάρχει και για αυτούς η δινατότητα να μείνουν σε καποιο κτήριο του υπουργείου παιδείας, έναντι συμβολικού ενοικίου που θα πηγαίνει στη συντήρηση των σχολικών κτιρίων?Μίλησες για τις λέσχες και για τις κρατήσεις που γίνονται στο μισθό σας.Την ίδια στιγμή γίνονται κρατήσεις σε όλους τους υπαλλήλους για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.Την οποία όμως δεν την απολαμβάνουν.Είτε αρρωστήσουν είτε όχι είναι χαμένοι.Βέβαια για τις λέσχες και τα θέρετρα θα μου επιτρέψεις να εκφράσω και μια άλλη αντίριση.Ίσως το κόστος τους να καλύπτεται όπως λες από δικά σας έξοδα. Εκεί μέσα όμως απασχολόυνται στρατιώτες. Μαγειρεύουν, καθαρίζουν σερβίρουν κλπ. Και υποτίθεται ότι κανουν τη θητεία τους. Αυτό είναι το μόνο από τα "προνόμιά σας" που θεωρώ απαράδεκτο. Μπορεί να πληρώνετε το κόστος των λεσχών από τις κρατήσεις σας, μπορεί να πληρώνετε ενοίκιο στα θέρετρα, αλλά είστε όλοι σας αρτιμελής. Συνεπώς μπορείται να μαγειρέψετε να καθαρίσετε και να σερβιριστείται μόνοι σας. Δε νομίζω ότι είναι κανείς υποχρεωμένος να διακόπτει τη ζωή του στα δύο, για να υπηρετεί εσας αντί για την πατρίδα. Για να είναι το κόστος της διατροφής σας μικρότερο από αυτό του ταχυφαγείου ή της ταβέρνας.Με συγχωρείς αν ανέβασα λίγο τους τόνους.
    Κατανοώ το ζόρι που τραβάνε όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτή τη χώρα και αποφεύγω να βαζω ταμπέλες, να χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς και γενικότητες. Παντού υπάρχουν καλοί και κακοί. Και φυσικά δε φτενε οι στρατιωτικοί για ότι στραβό γίνεται στο υπουργείο άμυνας, ούτε οι εφοριακοί για ότι στραβό συμβαίνει στο υπουργείο οικονομικών.
    Δεν είμαι υπέρ της μείωσης τον αποδοχών σας.
    Δεν κατανοω όμως τι σημαίνει ειδικό μισθολόγιο.
    Αν όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι έχουν ενιαίο μισθολόγιο, αυτό θα πρέπει να ισχύει για όλους. Δεν υπάρχει δουλειά σημαντική και λιγότερο σημαντική. Όλες τις έχει ανάγκη η κοινωνία. Τώρα αν το ενιαίο μισθολόγιο είναι χαμηλό, αυτό είναι άλλο θέμα. Ναι είναι χαμηλό και πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για αυτό. Όχι να προσπαθούμε να βγάλουμε τους ευατούς μας απέξω αδιαφορώντας για όσους είναι μέσα.
    Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι όλοι θεωρούν δίκαιο αυτό που δεν τους αγγίζει. Όταν όμως το κακό χτυπάει και τη δική τους πόρτα τότε αρχίζουν να διαμαρτίρονται και να το θεωρούν άδικο.
    Κάποιο μισούν τους στρατιωτικούς γιατί έχουν "προνόμοια". Μέχρι να τα αποκτήσουν και αυτοί. Καποιοι άλλοι τους εφοριακούς. Γιατί παίρνουν μεγάλα επιδόματα. Μέχρι να τα πάρουν και αυτοί. Κάποιοι άλλοι τους ταξιτζίδες. Επειδή έχουν μια άδεια ταξί. Μέχρι να αποκτήσουν και αυτοί μια άδεια. Όταν βολευτούν όλοι σιωπούν. Και όταν καποιος πάει να τους θίξει διαμαρτήρονται.
    Κανένας στρατιωτικός όμως δε διαμαρτυρήθηκε όταν μείωσαν τους μισθούς στο υπόλοιπο δημόσιο. Γιατί οι ίδιοι εξερέθηκαν. Όπως και κανένας ιδιωτικός υπάλληλος δε διαμαρτηρήθηκε για τη μείωση των αποδοχών του δημοσίου. Ίσα ίσα έλεγαν καλα να πάθουν οι κοπρίητες... Γιατί δε φαντάστηκαν ότι μετά το κακό θα χτυπούσε τη δική τους πόρτα. Κανένας δημόσιος υπάλληλος δε νοιάστηκε για τους ανασφάλιστους στον ιδιωτικό τομέα. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι. Να μάθουμε να αναγνωρίζουμε το άδικο και το δίκαιο. Και να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Και να προσπαθούμε να καταλάβουμε το διπλανό μας. Και όχι να διαχωρίσουμε τη θέση μας και τον κλαδο μας αδιαφορώντας για τους άλλους.

    Φιλικά
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι που με εκνέυρισε.

    Έγραψες τα εξής:
    Για να το μάθουμε, πρώτα ας εξετάσουμε ποιοι είμαστε, τι είμαστε, γιατί διαφέρουμε;
    Έχουμε τα εξής χαρακτηριστικά. Ελληνική Υπηκοότητα, Ελληνική Εθνική Συνείδηση, μιλάμε την Ελληνική Γλώσσα, ξέρουμε τον Ελληνικό Εθνικό Ύμνο, έχουμε δώσει έναν Όρκο και συνήθως φοράμε συγκεκριμένα ρούχα όταν δουλεύουμε.
    Είμαστε Έλληνες και εργαζόμαστε με μόνιμη σχέση εργασίας στις Ελληνικές Ένοπλες. Είμαστε οι Έλληνες Στρατιωτικοί.

    Όλα τα παραπάνω είναι κοινά χαρακτηριστικά όλων των Ελλήνων. Δε διαφέρετε από όλους τους άλλους Έλληνες. Δε μιλάτε καλύτερα την ελληνική γλώσσα, δεν έχετε μεγαλύτερη εθνική συνήδηση, δεν ξέρετε καλύτερα τον εθνικό ύμνο. Δεν είστε περισσότερο Έλληνες. Διαφέρετε μόνο στο ότι φοράτε συγκεκριμένα ρούχα όταν δουλέυετε. Δεν είστε κάτι παραπάνω. Και φυσικά δεν έχετε μόνο εσείς το προνόμιο να σας μισούν. Το έχουν και άλλοι κλάδοι. Ειδικά οι βουλευτές μας.

    Θέλω να πιστεύω ότι δεν το εννοούσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το έγραψα εγώ φίλε μου θα δείς ότι έχω την πηγή της είδησης.το αναδημοσίευσα για να δείξω ότι παντού υπάρχει κοινό αίσθημα...φυσικά κ κανένας δεν είναι περισσότερο Ελληνας απο κανέναν άλλο απλά δεν πράττουν όλοι το ίδιο.καλημέρα σου κ συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης δεν το είχα δεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com