'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012

0 21/12/2012 απλά μία ακόμα μέρα...!!!


Η επικείμενη καταστροφή της 21/12/12 δεν είναι τίποτα άλλο από μια ακόμα καθημερινή μέρα η οποία θα περάσει όπως κ πολλές κατά το παρελθόν τέτοιου είδους ημέρες.
 Είναι το τέλος ενός ημερολογίου όπως ακριβώς κ το δικό μας τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου κ αρχίζει νέο έτος...ο Niburu  ένας πλανήτης 4 φορές μεγαλύτερος από την Γή υποτίθεται ότι θα περάσει πολύ κοντά κ θα προκαλέσει καταστροφές,όμως χιλιάδες αστροναυτών που σκανάρουν τις σκοτεινές νυχτερινές σκιές δεν είδαν κάτι τέτοιο άσχετα αν μερικοί σπέρνουν πανικό λέγοντας ότι η NASA αποκρύπτει κάτι τέτοιο,φανταστείτε να αποκρύπτεται τόσα χρόνια από χιλιάδες αστροναύτες κ επιστήμονες,είναι πραγματικά αστείο να το πιστεύει κάποιος αυτό.
 Τέτοιες αξιώσεις απαιτούν κ αξαιρετικές αποδείξεις,από την αρχή της ανθρωπότητας καταγράφονται ότι υπήρξαν κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες προβλέψεις για το τέλος του κόσμου και είμαστε ακόμα εδώ.
 Την καλημέρα μου κ την αγάπη μου να μην ανησυχείτε θα συνεχίσουμε να τα λέμε κ στις 22 του Δεκέμβρη εξάλλου Χριστούγεννα έρχονται κ πρεπει να γιορτάσουμε την Γέννηση του Κυρίου...!!!
NASA Jet Propulsion Laboratory, California Institute of Technology 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com