'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

0 «Είμαστε Έλληνες» είπαν οι Μασσαλοί...!!!


Στο παιχνίδι της ΑΕ Λεμεσού με την Μαρσέιγ στην Κύπρο οι φίλοι της γαλλικής ομάδας ανάρτησαν ελληνικές σημαίες φωνάζοντας ότι αισθάνονται Έλληνες! Μπορεί η ομάδα τους να ηττήθηκε με 3-0 στη Λεμεσό, αλλά οι οπαδοί της Μαρσέιγ που βρέθηκαν στο «ΓΣΠ» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εκδηλώσουν τα... ελληνικά τους αισθήματα. Η Μασσαλία εξάλλου έχει ιδρυθεί από Έλληνες Φωκαείς πριν από περίπου 2.600 χρόνια και οι Μασσαλοί φίλαθλοι είχαν σχηματίσει και σε προηγούμενα παιχνίδια με κορέο την ελληνική σημαία. Μάλιστα σε αυτά έγραφαν ότι: «Δεν αρνούμαστε την καταγωγή της πόλης μας»! Να σημειωθεί πως οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας έχουν «αδελφοποιηθεί» με αυτούς της ΑΕΚ και δεν είναι λίγες οι φορές που στις εξέδρες των φανατικών υπάρχει φανέλα της Ένωσης! Συχνά δε οι φίλοι του «Δικεφάλου» ταξιδεύουν στη Μασσαλία για να παρακολουθήσουν παιχνίδια της Μαρσέιγ.
πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com