'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

0 Καβάλα: Άγριο γιουχάισμα στον τούρκο πρόξενο Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ...!!!


το μεσημέρι τηςΤετάρτης 9 Ιανουαρίου 2013 η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, απέκλεισε το Δημαρχείο της πόλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του τούρκου προξένου της Κομοτηνής Ιλχάν Σενέρ. Κάποια στιγμή, υπήρξε κίνηση προς το αμάξι του τούρκου προξένου και η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγή ενός πολίτη, που τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά από λίγη ώρα. Η επίσκεψη του τούρκου προξένου ήταν εθιμοτυπική, μέσα στο πνεύμα της πολιτιστικής «επίθεσης» που υλοποιείται τον τελευταίο μήνα προς εκπροσώπους της Ελληνικής Πολιτείας, τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τις θρησκευτικές αρχές. Τους τελευταίους μήνες όμως η Καβάλα έχει γίνει «στόχος» τούρκων επισκεπτών – τουριστών και δη πολιτικών και πολιτευτών, οι οποίοι αρέσκονται να την επισκέπτονται ανεπίσημα. Πολλές φορές, κάτοικοι της Καβάλας είδαν τούρκους αξιωματούχους σε εστιατόρια και καφετέριες της πόλης, ενώ ακούγονται πολλά για προσπάθειες διείσδυσης τούρκων επιχειρηματιών στο λιμάνι της Καβάλας, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει διαπιστωθεί αυξημένη τουριστική δραστηριότητα τούρκων και στην Θάσο. Αυτές οι αυξημένες –επίσημες και ανεπίσημες- σε συχνότητα επισκέψεις τούρκων, προβληματίζουν τους Καβαλιώτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τις προθέσεις του περιφερειάρχη κ. Γιαννακίδη για δημιουργία ΕΟΖ, ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού έχουν ήδη διαρρεύσει οι πολύ σοβαρές πιθανότητες διείσδυσης τούρκων επιχειρηματιών μέσω «γερμανικών κεφαλαίων».
πηγή

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com