'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

0 .Ελάχιστος φόρος τιμής ο αγώνας μας με ψηλά το κεφάλι αντιμέτωποι με πάσης φύσης εχθρό...!!!

Ξυπνάτε Έλληνες περιφρουρήστε τις αξίες σας,Προστατέψτε την Πατρίδα σας,κάντε σε όλους να ξαναθυμηθούν ποιό ήταν είναι κ θα παραμείνει το ένδοξο Ελληνικό ΈΘΝΟΣ...Ενότητα Ελπίδα,Πίστη,Ανύψωση της περηφάνειας και διαφύλαξη της προσωπικής κ Εθνικής Αξιοπρέπειας...μην αφήσετε κανέναν κ τίποτα να σας πάρει αυτό που με το Αίμα τους μας αφήσανε οι προγόνοι μας...Ελάχιστος φόρος τιμής ο αγώνας μας με ψηλά το κεφάλι αντιμέτωποι με πάσης φύσης εχθρό...ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!                                                                                                                                   Μετά από απόφαση των κυβερνόντων με πράξη νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ240/­­2012)τροποποιου­ν­ται οι κανόνες της δανειακής σύμβασης και νομοθετούν ότι : «ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντ­­ηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης».... Ουσιαστικά ενσωματώνεται έτσι στο εθνικό δίκαιο ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματά του υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές.                                   

άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

ΦΕΚ 240/2012

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥΈγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης τηςΚύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μετα−ξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Στα−θερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, τουΕλληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο«Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», τηςΣύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ τουΕ.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτ−λο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης ΥποχρεώσεωνΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσηςμεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και τηςΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομο−λόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφήτων Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.ΦΕΚ 240/2012 by   zcode333

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com