'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

5 Ανάστατοι οι πιστοί της Αλεξανδρούπολης...!!!καλημέρα σας θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα γεγονός το οποίο όπως κ πολλά άλλα μόνο ήσυχο δεν μπορεί να σε αφήσει ειδικά όταν στις μέρες μας ο πονεμένος λαός μας ψάχνει ένα στήριγμα...
Αναφέρομαι στο θέμα της αλλαγής του πατέρα Ιωάννη από τον ναό του Αγίου Νεκταρίου στην Αλεξανδρούπολη,ενός πατέρα ο οποίος βοήθησε πνευματικά κ όχι μόνο χιλιάδες ανθρώπων...κ όταν λέω χιλιάδες δεν είναι υπερβολή.
Θα τονίσω ότι από τότε που ήρθε στην Αλεξανδρούπολη τα νιάτα μας άρχισαν να ελπίζουν κ να πιστεύουν,το χάσμα εκκλησίας -νεολαίας έχει ήδη αρχίσει να γεφυρώνεται ,η βοήθεια προς απόρους να πολλαπλασιάζεται,η σχέση ανάμεσα στην εκκλησία κ το καλό του έθνους μας γινόταν το αύριο του "κοινού" πλέον νου μας.Παρακαλείτε σε όποιον αρμόδιο υπεύθυνο και συνεπή Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο περνάει από το χέρι του να κάνει κάτι, ας το πράξει έτσι ώστε να διορθωθεί άμεσα το θέμα που έχει προκύψει και έχει αναστατώσει την τοπική κ όχι μόνο κοινωνία της Αλεξανδρούπολης.
Με όλο το σεβασμό απευθύνουμε έκκληση στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ. ΑΝΘΙΜΟ(η εκτίμησή μας προς το πρόσωπό του εξάλου δεν κρύβεται δείτε εδώ και εδώ)  να επαναφέρει τον ιερομόναχο Ιωάννη στην Αλεξανδρούπολη.

Σκοπός είναι η διαφύλαξη της προσωπικής και Εθνικής Αξιοπρέπειας, η ενδυνάμωση της Πίστης, η διατήρηση της Ελπίδας και η ανύψωση της Υπερηφάνειας...κ σε αυτά βοηθούσε πραγματικά...!!!


ας ελπίσουμε να είναι μία ψευδής είδηση...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

5 σχόλια:

 1. Δεν ξέρετε το παρασκήνιο και καλύτερα να μην μιλάτε. Υπάρχουν πολλά στοιχεία για σοβαρά λάθη του π. Ιωάννη που και ο ίδιος παραδέχεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. όπως...?
  γιατί δεν τα λέτε αφού υπάρχουν?
  εμείς σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του άλλο καταλάβαμε,αλλά παρόλα αυτά παραμένουμε στο ότι έφερε πιστούς στην εκκλησία κ ελπίδα στους απελπισμένους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. δεν υπάρχει παρασκήνιο σε τέτοια θέματα είναι λεπτά...
  ή ανακοινώνεις τους λόγους ή διορθώνεις το πρόβλημα...καλησπέρα με υγεία κ θα παρακαλούσα να μην μας υποδεικνύεται πότε θα μιλήσουμε κ τι θα πούμε...πόσο μάλλον ανώνυμα...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το παρασκήνιο το γνωρίζει πολύ καλά η Ασφάλεια, ο κρατούμενος -κατηγορούμενος και ο "εντολέας του".οπότε τα λάθη είναι αλλού. Τα λάθη του πατέρα μας ,είναι οτι κάποτε εμπιστευόταν λάθος άτομα και ότι απέσυρε την μήνυση.
  Αν ξέρεις περισσότερα κ.ανώνυμε σε προκαλώ να τα πείς αλλοιώς είσαι ψεύτης και συναυτουργός και γι αυτό κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου.ΔΕΙΛΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ας μην παρασυρόμαστε κ διαχωριζόμαστε η αλήθεια θα λάμψει...καλά να είστε όλοι σας με υγεία και ομόνοια...!!!

   Διαγραφή

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com