'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013

0 Ζιαζιάς στο Onalert: "Ποιοι μου υπαγόρευαν ονόματα στις κρίσεις"! Τι λέει για πολιτική ηγεσία και ΓΕΕΘΑ

“Καταπέλτης” ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, στην συνέντευξή του στο Onalert. Περιγράφοντας την νύχτα των κρίσεων , η οποία τον οδήγησε στην απόφαση παραίτησής του είπε πράγματα συγκλονιστικά τα οποία αποδεικνύουν πως η πολιτική ηγεσία αντιμετώπισε τις κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. “Υπαγόρευσαν ονόματα όχι μόνο για κρίσεις αλλά και για το που θα τοποθετηθούν τα στελέχη”, είπε ο στρατηγός Ζιαζιάς. Τα όσα έγιναν στο υπουργικό γραφείο ,τα όσα ειπώθηκαν ακούστηκαν με κάθε λεπτομέρεια από τη συνέντευξη του στρατηγού στο Onalert. Ο στρατηγός άφησε αιχμές και για τον Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο, και για το βράδυ της επιχειρούμενης “μεγάλης σφαγής”, αλλά και για την επιλογή του να μην βγει μπροστά στο θέμα των περικοπών στις ΕΔ.

O Κ.Ζιαζιάς, μίλησε για τις περικοπές, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, απευθύνθηκε προσωπικά στο προσωπικό που δοκιμάζεται ζητώντας να κάνει υπομονή και αποκάλυψε ότι αν είχαν αφήσει τους στρατιωτικούς να προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση θα είχαν κατορθώσει να κάνουν σημαντικές οικονομίες στο στράτευμα, που ίσως θα μπορούσαν να αποτρέψουν ένα μέρος των περικοπών.

Μίλησε για το “βαθύ κράτος” που εμποδίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις να προχωρήσουν μπροστά, για την κομματοκρατία και τις ευθύνες των Αρχηγών που θα πρέπει πάντα να έχουν στο μυαλό τους το προσωπικό και τους συναδέλφους τους κι όχι την καρέκλα τους.

Τα όσα είπε θα προκαλέσουν οπωσδήποτε συζητήσεις


ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ Κ.ΖΙΑΖΙΑΣ

πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com