'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

0 ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΤΙΚΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Δ. ΤΑΞΙΑΡΧΟ Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΤΖΙΑΚΗ...!!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 07 ΜΑΡ 13
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΕΕΔ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΚΕΕΔ):
ΝΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΦΕΔΡΟΥΣ. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΕΣ.
ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ «ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ…» ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΩΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΠΗΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΕΔΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ‘Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ Ε.Α. ΤΖΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ/ΔΚΤΗΣ ΚΕΕΔ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com