'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

0 Η ιστορία μας δίδαξε , και είναι τόσο σοφή που δεν κάνει ποτέ λάθος...!!!

αν και ο γραπτός λόγος καμιά φορά δεν παρουσιάζει την πραγματική εικόνα, γιατί δεν φαίνεται η πίεση που πιάνει κόκκινο θα μου επιτρέψετε να πώ ότι ΟΧΙ δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει και αν ποτέ διαννοηθεί κάποιος να βάλει την Ελληνική σημαία μπροστά στην ναζιστική ή οποιοδήποτε άλλου άκρου καρδιά του οι ψυχές όλων των προγόνων μας, θα μας γεμίσουν δύναμη ενότητα και ελπίδα και θα το εξαφανίσουμε αμέσως. Τα  ΜΜΕ  για το χρήμα και το κέρδος φοβούμενα ότι οι καρεκλοκένταυροι τους θα χάσουν το μισθό τους σπέρνουν τον φόβο και το μίσος ανάμεσά μας.Φτάνει πια το διαίρει και βασίλευε,ας αφήσουμε στην άκρη κάθε κομματική ταυτότητα,ας γίνουμε ανθρώποι,επικεντρώστε στην πραγματική απειλή και αφήστε τις εικόνες που πλασσάρει ο καθένας.Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας στον διπλανό , αγοράστε κάτι Ελληνικό,στηρίξτε τον τόπο σας και όλοι μαζί θα κάνουμε όποιον έχει αντίθετη άποψη να απομακρυνθεί μόνος του.
Η ιστορία μας δίδαξε , και είναι τόσο σοφή που δεν κάνει ποτέ λάθος,ότι λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει.
Ας τα δούμε όλα με σύνεση και υπομονή μη ξεχνώντας ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης,μίας ελεύθερης έκφρασης που όμως θα πρέπει να μην προσβάλει τα πιστεύω και τις αρχές κανενός νομίμου λειτουργίας είτε κόμματος είτε οργάνωσης.Άλλωστε αυτή είναι και η Δημοκρατία,ας έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές.
 Όσο υπάρχει ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός αυτή η χώρα δεν θα φοβάται κανέναν,και όσο ζεί έστω και ένας Έλληνας θα υπάρχει η ελπίδα. 
Δόξα Τω Θεώ είμαστε εδώ και η Παναγιά μας μας οπλίζει καθημερινά...!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com