'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

0 Aνοίγει ο δρόμος της ολοκλήρωσης του Πολεμικού Μουσείου στα Γρεβενά ....!!!


 Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΧΡΙ
ΘΕΟΥ...!!!

Με αφορμή την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών στο 586 Μ/Π  Τ.Π., επισκέφθηκαν τα Γρεβενά ο υποδιοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, υποστράτηγος Ανδρέας Λαμπούσης και ο ειδικός γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας,  Αντώνης Οικονόμου οι οποίοι, αμέσως μετά την ορκωμοσία, συνοδευόμενοι από το Δήμαρχο Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη επισκέφθηκαν και ενημερώθηκαν για το χώρο, ο οποίος προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς,  όπου...
θα  στεγαστεί το πολεμικό Μουσείο των Γρεβενών.
Σύμφωνα με τον Ειδικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής  Άμυνας στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η ίδρυση και η έγκριση του Δ.Σ. του Μουσείου και με αυτό τον τρόπο ανοίγει ο δρόμος της ολοκλήρωσης του και της παρουσίασης του παράλληλα στο κοινό αφού φυσικά εμπλουτιστεί με το κατάλληλο υλικό που ήδη έχει συγκεντρωθεί.  

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com