'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

0 Καλά Χριστούγεννα με υγεία...!!!

φέτος τα Χριστούγεννα ας  ευχηθούμε όλοι μαζί, όχι για τον εαυτό μας αλλά  για τους άλλους, για αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη από εμάς,αυτούς που θα κάνανε τα πάντα για να έχουν τα μισά από αυτά που έχουμε εμείς ως δεδομένα,για αυτούς που βρίσκονται μακρυά από τα σπίτια τους και ίσως δεν ξαναπάνε,για όλους αυτούς που η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι και να θυμόμαστε ότι στον καθένα μας μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή....ο Θεός να είναι δίπλα σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και η Παναγία στο πλευρό όλων των παιδιών που είναι άρρωστα και παρατημένα ... Δόξα Τω Θεώ υπάρχουν άνθρωποι με πραγματικά αποθέματα ψυχής που τα φροντίζουν και  διατηρούν την θέση μας "ψηλά" στην αγάπη του Κυρίου. 
 Εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά μου υγεία , ανθρωπιά , αγάπη και πολλά χαμόγελα , μοιράστε τα απλόχερα και θα βρίσκετε μόνο αυτά μπροστά σας.... 
ο Θεός(σε όποιον και αν πιστεύει ο καθένας) να σας έχει καλά και στο πλάι του αυτούς που πήρε πρόωρα κοντά του...!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com