'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

0 Μαθήματα υψηλής στρατηγικής...!!!


Η ανατολική Ουκρανία, η χερσόνησος της Κριμαίας, ανακύρηξε εαυτόν αυτόνομη. Ο λαός αγκάλιασε τις "δυνάμεις αυτοάμυνας". Το ουκρανικό ναυτικό ύψωσε την σημαία του Αγίου Ανδρέα, προστάτη του Ρωσικού Ναυτικού. Ο Πούτιν υποδέχεται στο Κρεμλίνο για συνομιλίες την έτερο καππαδόκη του Γιανουκόβιτς, την περίφημη Γιούλια Τιμοσένκο. Η "ντε φάκτο" ομοσπονδοποίηση ενός καθαρά εθνωτικού τμήματος της Ρωσίας, έχει ήδη αρχίσει, πολύ πιο ειρηνικά από όσο οι ευφάνταστοι διεθνιστές προτρέξαν να σπεκουλάρουν. 
  Κι από την άλλη: Οι εναπομείναντες των G8 (οι...7 πλήν Ρωσίας), ανακοίνωσαν ότι... αποχωρούν (!!!) από την σύνοδο, "διαμαρτυρόμενοι" για τα γεγονότα στην Ουκρανία. Λαχανιασμένος ο Mr. USA Ομπάμα, συμφώνησε ότι.... διαφωνεί με τον Πούτιν και διαδίδει την αντίθεσή του. Λαχανιασμένοι επίσης, οι κομμισάριοι της Ευρώπης, ανακοινώνουν πολιτικά αντίμετρα στην "ιμπεριαλιστική" τάση της Ρωσίας. Ένας απίθανος Βενιζέλος (τάχαμου "αντιπρόεδρος" της προεδρέυουσας της ΕΕ Ελλάδας), έτρεξε στην "κυβέρνηση των διαδρόμων" του Κιέβου να δηλώσει "αναγνώριση" και "σεβασμό στο εδαφικό καθεστώς". 
    Μαθήματα για.... φροντιστήριο κάποιων, που σε πολύ πιο χαλαρές πολιτικά εποχές, και με πολύ πιο ήπια γεγονότα, άφησαν τεράστια κομμάτια του εθνικού τους κορμού, να χαθούν στην διπλωματική δοσοληψία, ή απλά ανέχθηκαν την παρουσία μειονοτήτων στο εθνικό έδαφος, μέχρι που οι μειονότητες έγιναν πλειονότητες. Κάποιοι να μαθαίνουν πως αποφεύγεις ή άδειάζεις διεθνείς μηχανισμούς δανεισμού και τρόϊκες, όταν η εθνική στρατηγική επιβάλλει την ένωση με τον εθνικό κορμό.
Κάποιοι να ανοίξουν τα στραβά τους και επιτέλους να μάθουν, τι θα πεί "κάνω κουμάντο" στο έθνος και το λαό που υπηρετώ..!!!

Π.Κ.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com