'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

4 Ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ φαίνεται να αποτρέπει τουρκικό πολεμικό σκάφος φέτος παραμονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ (Φωτό)....!!!


Πολλές φορές δεν μπορείς να ταιριάξεις την συγκίνηση, την λογική και την έκπληξη.
Αυτό σήμερα συνέβη και σε εμένα όταν ο φίλος μου Αναστάσης ζήτησε να με δει για να μου δείξει κάτι από το προσωπικό του αρχείο φωτογραφιών που τράβηξε φέτος παραμονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και συγκεκριμένα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου Δυσάλωνας της νήσου Σύμης.
Έτσι και ο ίδιος μου ξεδίπλωσε την εσωτερική του συγκίνηση και έκπληξη.
-παραμονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ βρέθηκα στην Σύμη για να προσκυνήσω του Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη που ευλαβούμαι ιδιαιτέρως.
DSC_1037– η ζέστη του μεσημεριού ήταν ανυπόφορη και μετά το προσκύνημα αποφάσισα να κάνω μια βουτιά στην πανέμορφη παραλία του Αγίου Γεωργίου Δυσάλωνας.
– μετά την δροσιά της θάλασσας και ενώ ξεκουραζόμουν βλέπω να ¨σκάει μύτη¨ από την δεξιά βραχώδη απόληξη του κόλπου και στο βάθος σε απόσταση ορατή ένα τουρκικό πολεμικό σκάφος.
-η έκπληξη μου μεγάλη αλλά αποκορυφώθηκε όταν μαζί με τους άλλους λουόμενους είδαμε ότι το τουρκικό επιβράδυνε την πορεία του και αμέσως έκανε αναστροφή επί τόπου για να φύγει από την ίδια πλευρά που εισήλθε.
-αποφάσισα τότε να το φωτογραφίσω και να τραβήξω αυτές τις πέντε φωτογραφίες .
-βρε τους τουρκαλάδες είπα μέσα μου , τι να σκαρώνουν παραμονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας και το μυαλό μου πήγε στον ΠΑΝΟΡΜΙΤΗ.
-έκανα ΠΑΝΑΓΙΑ στην Σύμη και επέστρεψα στην Αθήνα .
-τις φωτογραφίες όμως δεν τις αποθήκευσα αμέσως και τις άφησα μέσα στο κινητό.
20150814_173046-κάποια στιγμή τις αποθήκευσα στον υπολογιστή και από περιέργεια έπαιξα λίγο με την μεγέθυνση για να υποστώ την πρώτη ¨κρυάδα¨… όπως θες πες το ανατριχίλα .
-και στις πέντε φωτογραφίες εμφανίζεται πάνω από το τουρκικό πολεμικό σκάφος μια πανύψηλη αγέρωχη ανθρώπινη φιγούρα και μάλιστα να κραδαίνει με το δεξί του χέρι προς τα πάνω και με κίνηση προς τα κάτω μια ΡΟΜΦΑΙΑ.
– δες και μόνο σου Κώστα και πες μου αν μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ΑΥΤΟΣ που ανάγκασε τους Τούρκους σε άμεση αναστροφή πορείας;
DSC_1038Ήταν πλέον η δικιά μου σειρά να ανατριχιάσω και να συγκινηθώ.
Και στις πέντε φωτογραφίες απεικονιζόταν η φιγούρα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ να κραδαίνει πάνω από τους τούρκους την Ρομφαία του.


Οι λέξεις πλέον περισσεύουν 
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ το περιπολεί με όλο τον στρατιωτικό του εξοπλισμό ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ.
Αλλοίμονο σε αυτούς που το επιβουλεύονται και αλλοίμονο σε εμάς που αμφισβητούμε τα ¨ Ιερά και τα Όσια μας¨.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ
20150814_173054
Υ.Γ έκρινα σκόπιμο να στείλω και τις πέντε αυτές φωτογραφίες του Αναστάση ώστε ο καθένας να σχηματίσει μια ολοκληρωμένη άποψη.


πηγή

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

4 σχόλια:

 1. Βασικά είναι τουρκική κορβέτα κλάσης D'Estienne-d'Orves. Ο "Άγιος" που βλέπετε είναι ο ιστός με τα ραντάρ και τα ηλεκτρονικά του σκάφους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσείς βλέπετε αυτό αλλά μην αμφισβητείται τη δύναμη που μας δίνει αυτό που εμείς βλέπουμε...καλησπέρα και να είστε πάντα καλά κ.Ανώνυμε...h

   Διαγραφή
 2. μια φώτο από ανάλυση του σημείου που διακρίνεται η "ἀγέρωχη ἀνθρώπινη φιγούρα" που δεν δείχνει μόνο την ρομφαία του Αρχαγγέλου....Είναι σαφέστατα ο Αρχάγγελος.....
  την εικόνα του Αρχαγγελου όπως ακριβώς την έχω αναλύσει από τις φώτογραφίες που δημοσιεύσατε... Φαίνεται καθαρά το φωτοστέφανο του Αρχαγγέλου, το κάτω μέρος της πανοπλίας του, ο θώρακας της πανοπλίας απεικονίζεται ως πολύ σκούρος, η ασπίδα του στο αριστερό του χέρι, και έχει σηκωμένο το δεξί του χέρι, η δε ρομφαία του είναι δίστομος.... Εκπληκτικό...Σε καμμία περίπτωση δεν είναι παρειδωλία ούτε κάποια σκόνη στο φακό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες,στη διάθεσή σας...

   Διαγραφή

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com