'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

0 Νέο τροχιοδεικτικό ΗΠΑ προς Άγκυρα με απόσυρση των F-15Ε…

Δεν έμειναν παρά έναν μήνα στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ τα αμερικανικά μαχητικά F-15Ε Strike Eagle και γίνεται γνωστό ότι οι Αμερικανοί τα αποσύρουν και μάλιστα μια μέρα μετά την άφιξη στη βάση του «αφεντικού» του Πενταγώνου, του υπουργού Άμυνας Άστον Κάρτερ.
Τι έχει αλλάξει άραγε ώστε η Διοίκηση Ευρώπης των αμερικανικών δυνάμεων αποφάσισε την απόσυρσή τους και την ουσιαστική αντικατάστασή τους από τα εγγύς αεροπορικής υποστήριξης τύπου A-10; Μια πρώτη παρατήρηση που θα μπορούσε να γίνει είναι ότι τα πρώτα θα μπορούσαν να αντιπαρατεθούν με τα ρωσικά, ενώ τα δεύτερα είναι απολύτως εξειδικευμένα στην υποστήριξη των επιχειρήσεων κατά των εγκληματιών του ISIS.
Ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να συμβεί γρήγορα. Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, έχει διαμηνύσει δια των πράξεών του, ότι απαλλαγμένος από τον βραχνά του πολιτικού κόστους που θα οδηγούσε σε προβλήματα επανεκλογής για μια δεύτερη θητεία, καθώς δεν δικαιούται να είναι και πάλι υποψήφιος, είναι αποφασισμένος να προωθήσει μια νέα détente ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Ρωσία, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ειρηνικής συνύπαρξης για την επόμενη δεκαετία, ασχέτως του ποιος θα είναι ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου.

Του ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΔιαβάστε περισσότερα εδώ: DefencePoint.gr

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com