'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (από 22 Ιαν 2020)

Πρωθυπουργός: Kυριάκος Μητσοτάκης (από 07 Ιουλίου 2019)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Νικόλαος Παναγιωτόπουλος (από 07 Ιουλίου 2019)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

1 Ο Ελληνικός ορυκτός πλούτος και ο πραγματικός σκοπός επιβολής του Μνημονίου ...!!!



ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΤΑ ΝΕΑ” ΤΗΣ 15ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1974(ΠΡΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”…)
Αν η Ελλάς διέθετε στιβαρή εθνική ηγεσία, αν δηλαδή ήταν Λιβύη του Καντάφι ή Ιράκ του Σαντάμ, θα δεχόταν ανάλογα πολεμικά πλήγματα με προφανή σκοπό την καταλήστευση του εθνικού της πλούτου. Δυστυχώς για εμάς, αρκούσε να δεχθούμε μία άμεση μεν, πιο ήπια δε, “ανορθόδοξη” επίθεση. Οι διεθνείς τοκογλύφοι επέβαλαν τους δικούς τους ανθρώπους σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό της χώρας και είναι πλέον έτοιμοι να μας..
πάρουν τα πάντα, ανέξοδα και αναίμακτα.
Λίγο πριν την επιβολή του εθνοκτόνου Μνημονίου και συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου του 2009 ο Τζέφρυ (που είναι πολύ βολικό για κάποιους να προβάλλεται ως… ηλίθιος) είχε επί λέξει δηλώσει πως: “Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πετρέλαια”. Φυσικά τον διέψευδε η ίδια η ζωή, καθώς το κοίτασμα του Πρίνου στην Καβάλα, ένα ελάχιστο δείγμα της δυναμικής της θαλάσσιας περιοχής του Βορείου Αιγαίου, που για κάποιους θα… στέρευε μέσα σε ελάχιστα χρόνια, παράγει πετρέλαιο από το 1973.
Το στρατιωτικό καθεστώς είχε κάνει την μεγάλη υπέρβαση εκείνο το μοιραίο για το Έθνος μας έτος. Είχε ξεκινήσει να εκμεταλλεύεται τον ελληνικό ορυκτό πλούτο, χωρίς να ζητήσει τη συνδρομή του αμερικανικού παράγοντα, αποφεύγοντας δηλαδή τους διεθνείς προαγωγούς, που λόγω της στρατιωτικής τους ισχύος επιζητούν μερίδιο από τον πλούτο όλων των Εθνών. Τελικά η 21η Απριλίου έπεσε και η έρευνα για το ελληνικό πετρέλαιο επί των ημερών της δημοκρατίας σταμάτησε αυτομάτως και δε συνεχίστηκε ΠΟΤΕ.
Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά στην Ελλάδα. Η χώρα μετετράπη στην κυριολεξία σε ένα άθλιο προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Καμία κυβέρνηση δεν τόλμησε να αγγίξει στο θέμα των ελληνικών πλουτοπαραγωγικών πηγών. Άλλοτε επικαλούμενη τις απειλές της Τουρκίας και το casus belli, άλλοτε μειώνοντας και μηδενίζοντας με απαξιωτικές δηλώσεις αυτή την ύψιστη εθνική υπόθεση. Τα πάντα άλλαξαν αμέσως μετά την επιβολή του εθνοκτόνου Μνημονίου. Από το “Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πετρέλαια” του Τζέφρυ, φτάσαμε στο “Θα απαντήσουμε στις αγορές ξεκινώντας άμεσα γεωτρήσεις νότια της Κρήτης”, που ξεστόμισε ο ίδιος άνθρωπος την ημέρα που η βουλή του έδινε ψήφο εμπιστοσύνης, ως προοίμιο της ένοχης συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ.
Μέσα σε όλα αυτά ιδρύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και κρατικός φορέας για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων, κανείς όμως δεν ενημέρωσε την κοινή γνώμη για το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο. Τελικά αυτό το ύψιστο εθνικό ζήτημα το γελοιοποίησαν οι γνωστές γραφικές… τηλε-περσόνες και έγινε αντικείμενο χλεύης, καθώς καθιερώθηκε στα διασκεδαστικά πάνελ των εκπομπών του Χαρδαβέλα και τώρα τελευταία και του Τριανταφυλλόπουλου. Το ενδιαφέρον όλων των διεθνών κολοσσών για το ελληνικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, οι δεδομένες γεωλογικές μελέτες και η μόνιμη παρουσία ωκεανογραφικών στις θάλασσές μας είναι ζητήματα που περνούν στα ψιλά. Ο Ελληνισμός ασχολείται πλέον αποκλειστικά με την εκταμίευση της επόμενης δόσης των ληστρικών δανείων και στον ελεύθερο χρόνο του χαζεύει με τουρκικά σήριαλ.
Δεν είναι του παρόντος να μιλήσουμε για αριθμούς. Είναι αν μη τι άλλο παρακινδυνευμένο να πούμε πως τα κοιτάσματα της νότιας Κρήτης και η λεκάνη του Ηροδότου εξασφαλίζουν 40 δις. βαρέλια πετρέλαιο και λύνουν το οικονομικό μας πρόβλημα. Αποτελεί όμως εθνικό έγκλημα και ξεκάθαρη προδοσία η μη ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και η καθυστέρηση της έρευνας για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου που οπωσδήποτε υπάρχουν εντός των ορίων της. Πρωταρχικός στόχος του Κινήματος αμέσως μετά την είσοδό του στη βουλή είναι να λύσει αυτό το τεράστιο εθνικό θέμα. Να κάνει απίστευτη φασαρία, ώστε να αποκαλυφθεί στα μάτια όλων η Αλήθεια.
Πρέπει πρωτίστως να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό, να του μιλήσουμε με στοιχεία, να ξεσκεπάσουμε την προδοσία. Επειδή το ζήτημα έχει τεράστιες διεθνείς προεκτάσεις, γνωρίζουμε πως το έργο μας θα είναι δύσκολο. Με βασικό μας σύμμαχο την αλήθεια και με όπλο μας την υποστήριξη των Ελλήνων, σκοπεύουμε να μπούμε σα σφήνα μέσα στις εξελίξεις και να σπάσουμε το απόστημα της εθνικής προδοσίας.
Η Χρυσή Αυγή είναι πανέτοιμη να επιβάλλει μία νέα πολιτική και προπάντων να αφυπνίσει συνειδήσεις. Στο χέρι μας είναι ξεδιαλύνουμε την αιθάλη της προδοσίας που καλύπτει τον εθνικό μας χώρο και να χαράξουμε νέους ορίζοντες για τον Ελληνισμό.

Ηλίας Κασιδιάρης

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

  1. Η προδοσία ξεσκεπάστηκε.
    Τέλος.
    Παλληκάρια υπάρχουνε να πιάσουνε τους προδότες την ωρα που θα φευγουνε και να οδηγηθουν στην δικαιοσύνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com