'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

0 Τι γίνετε με τα 600 ΔΙΣ των ομογενών; [VIDEO]...!!!


Οι ομογενείς, εκπρόσωποι της End National Debt, ισχυρίζονται ότι έχουν καταθέσει το ποσό των 600 δισ. δολαρίων σε λογαριασμό καναδικής τράπεζας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν αποστείλει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά έγγραφα στη Βουλή, τον Αρειο Πάγο και το υπουργείο Οικονομικών...
Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι κύριοι Μανώλης Λαμπράκης και Γιώργος Παπαδάκης απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα υποστήριξαν ότι ...
το όνομα της τράπεζας στην οποία έχουν κατατεθεί τα χρήματα θα γνωστοποιηθεί σήμερα, ότι υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία πιστοποιούν πως ήδη έχουν γίνει οι δύο καταθέσεις, υπέρ της Ελλάδας και υπέρ της Κύπρου και ότι δέχονται κάθε έλεγχο προκειμένου να αποδειχθεί η αλήθεια των ισχυρισμών τους.

Αναφερόμενοι δε στους όρους που τίθενται σημείωσαν ότι υπάρχουν μόνον δύο:

Να συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπή από Αρεοπαγίτες οι οποίοι θα προσυπογράφουν και θα εγκρίνουν τη νομιμότητα κάθε ποσού του χρέους το οποίο θα αποπληρώνεται. Την πρόταση προς αυτή την επιτροπή θα καταθέτει μια άλλη διεθνής επιτροπή από 17 οικονομολόγους.

Να συγκροτηθεί άλλη επιτροπή, πάλι από Αρεοπαγίτες προκειμένου να ελεγχθούν όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί από το 1974 έως σήμερα για να διαπιστωθεί τυχόν παράνομος πλουτισμός τους σε βάρος του Δημοσίου χρήματος.

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή επισήμανε πως αν βγει η τράπεζα του Καναδά και πει επισήμως ότι υπάρχουν τα 600 δισεκατομμύρια για την Ελλάδα τότε τα επιτόκια θα πέσουν αυτόματα στο 0%.

"Η χώρα θα μπορεί τότε να δανειστεί από την επόμενη ημέρα όσα χρήματα θέλει αφού θα έχει αυτή την εγγύηση", συμπλήρωσε, με τα μέλη της E.N.D. να τον κατηγορούν ότι έχει παντελή άγνοια για το τι σημαίνει οικονομία.

Ο βουλευτής της ΝΔ μάλιστα δεν δίστασε να παρομοιάσει τους ομογενείς με τους «εμίρηδες» του Παναθηναϊκού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμεις στον Παναθηναϊκό επί ένα χρόνο ακούγαμε τον Βλάση Τσάκα να μας υπόσχεται επενδύσεις από άραβες. Και μόλις έπρεπε να πληρώσει εξαφανιζόταν».

Η συμπεριφορά του Άδωνι μάλιστα προς τους δύο καλεσμένους της E.N.D. με την πρόταση για την εξαγορά του χρέους της Ελλάδας ανάγκασε τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητήσει από τον σκηνοθέτη να κλείσει το μικρόφωνο του βουλευτή της ΝΔ.Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com