'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

0 ΓΕΕΘΑ: Απόκρουση επίθεσης σε νήσου από τη «Δύναμη Δ» ...!!!


Χωρίς προηγούμενο είναι η ετοιμότητα που επιδεικνύουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, στέλνοντας προς κάθε ενδιαφερόμενο το μήνυμα ότι η κρίση δεν πρόκειται να επηρεάσει την ετοιμότητά τους να ανταποκριθούν σε περίπτωση που επιχειρηθεί να επιβληθούν στην Ελλάδα τετελεσμένα που αφορούν στα εθνικά της κυριαρχικά δικαιώματα.
Με ένα ακόμα αιφνιδιαστικό συναγερμό, ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, έδωσε εντολή πραγματοποίησης άσκησης απόκρουσης επίθεσης σε νήσο με τον εχθρό να τον προσομοιώνει η περίφημη μονάδα «Δ», η Διακλαδική Δύναμη Ειδικών Επιχειρήσεων που αποτελείται από τις μονάδες ειδικών δυνάμεων του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας. Κάτι παρόμοιο θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε περιπτωση που τα κακά σενάρια γίνουν πραγματικότητα…
Συμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η μονάδα επιχείρησε ήδη θαλάσσια και από αέρος απόβαση σε διάφορα σημεία της Χίου που αποτελεί το επίκεντρο της άσκησης, με σκοπό την κατάληψη κομβικών θέσεων και υποδομών στη νήσο και τις εκεί δυνάμεις να ασκούνται στην απόκρουση της επίθεσης. Σε θεωρητικό επίπεδο, η άσκηση θυμίζει λίγο και το πάλαι ποτέ (έχει εγκαταληφθεί) δόγμα του ισοδύναμου τετελεσμένου, αφού η επίθεση της μονάδας «Δ» θα μπορούσε – θεωρητικά πάντα, το τονίζουμε – να έχει και αντίστροφη ανάγνωση.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com