'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

0 Στον ''κύριο'' Δενδια με αγάπη!!

 Αυτό είναι ότι απέμεινε από το μέχρι πρότινος στολίδι της Ελληνικής Αστυνομίας! Μια σχολή αστυνομικών που φιλοξένησε και εκπαίδευσε γενιές αστυνομικών που υπηρετούν σήμερα στην χωρά μας! Μια σχολή που φτιάχτηκε από το υστέρημα του ελληνικού λαού και που από τον Αύγουστο με απόφαση του Υπουργού Προ.ΠΟ. και Δημοσίας Τάξης μετατράπηκε σε κρατητήριο ΛΑΘΡΟμεταναστών!! 
  Κι αυτό που ήταν αναμενόμενο, χθες το μεσημέρι έγινε! Οι ΛΑΘΡΟμεταναστες εξεγέρθηκαν, βλέποντας την πλημμελή φύλαξη του χώρου, λόγω της ακαταλληλότητας του για χώρος κράτησης, ελπίζοντας ότι θα διαφύγουν!  Ευτυχώς για άλλη μια φορά, οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Κομοτηνή, καθώς και συνάδελφοι τους  που κλήθηκαν εσπευσμένα από την Ξάνθη και την Αλεξανδρούπολη,  απέτρεψαν κάτι τέτοιο!
  Και τώρα για άλλη μια φορά, ο Ελληνας φορολογούμενος, θα πληρώσει τα σπασμένα!
Να σημειωθεί ότι το πρόσχημα για την εξέγερση, ήταν οι δήθεν άθλιες συνθήκες κράτησης, που ιδικά στην σχολή της Κομοτηνής, είναι πολύ καλές, καθώς στους ΛΑΘΡΟμεταναστες παρέχονται όλες οι δυνατές ανέσεις, όπως ιατροφαρμακευτική περίθαλψη , στέγαση, φαγητό και θέρμανση, αγαθά που για μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού δεν είναι πια δεδομένα!Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com