'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

0 σκέψεις ημέρας...η σημασία της όψης...!!!


Ένας Έλληνας μία άποψη,πολλοί Έλληνες μία ιδέα,όλοι οι Έλληνες μια ιστορία...!!!

Ένα δεν μπορώ να καταλάβω...αφού ότι κάνεις το κάνεις προς ιδίων όφελος κ ικανοποίηση  κ από ότι καταλαβαίνω δεν θέλεις να ανήκεις σε κάποιο"σύνολο" όπως Έθνος, Πατρίδα, λαός... γιατί σε παρακαλώ  απολαμβάνεις όλα τα προνόμια που οι αγώνες "αυτών" που αποκαλείς «τσι γεναίοι πρόγονοι»  , που όμως όπως προκύπτει δεν θέλεις επί παραδείγματι? 
Γιατί σε παρακαλώ χωρίς να έζησες αυτό που υφίστατο ως ιστορία εσύ το αποκαλείς τρέλα του ανθρώπου κ πόσο μάλιστα αφού το ζείς σε παράλληλη κ ταυτόχρονη στιγμή   "ΜΕΣΑ" στο μάτι του κυκλώνα , (μη μπορώντας να το δεις απο έξω), το κρίνεις  μην επιτρέποντας άλλος να το κάνει ? 
 Παρόλα αυτά δεν θα συνεχίσω να υπογραμμίζω απο διαφορετικής πλευράς τα όσα είπες αλλά θα ήθελα να συμφωνήσω σε κάποια( ισοπεδώνονται ζωές κ κράτη)  , οπότε πιστεύοντας κ συμφωνώντας σε αυτό δεν βρίσκω το λόγο που ψάχνεις την διαφορά κ όχι το σημείο "επαφής"...
 σας καλημερίζω κ σας εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία κ πίστη σε αξίες που προασπίζονται το αυριο μας ως ΕΘΝΟΣ...!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com