'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

0 μην αφήσετε να ολισθήσει κ η άμυνα της χώρας στις ορέξεις της εκάστοτε πολιτικής που τις θέλει διχασμένες...!!!


Τα περί '"Στασης '' είναι γελοιότητες...!!!
Το ότι επιτέλους κάποιος ασχολείται με την ανθρώπινη πλευρά των υπηρετούντων στις Ένδοξες Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κ προσπαθεί μέσω της ενώσεως κ της κοινής πορείας των στελεχών εν ενεργεία και μη να χτίσει ένα καλύτερο κ αξιοπρεπές "αύριο"  μόνο εχθρός των αρχηγών δεν μπορεί να παρουσιαστεί.
 Είναι απο τις λίγες φορές αλλά αναγκαία να πάρουμε μέρος όλοι μας κ να υπογραμίσουμε πλέον ότι ο ένας χωρίς τον άλλο οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στο μονοπάτι που χαράζουν αλλότριοι , ανίδεοι και άσχετοι με την καθημερινότητα των στελεχών(δεν το βρίσκω αναγκαίο να μπώ σε λεπτομέρειες).
Ο λόγος για την κλήση σε απολογία  που Επιδόθηκε  στον Πρόεδρο  και στο Γεν. Γραμματέα του ΣΥΣΜΕΔ για την δήθεν φημολογία που θέλει τους μισθούς του πιο περήφανου κ νευραλγικού σημείου της Ελλάδας μας να δέχεται περαιτέρω μείωση.
Είναι δεν είναι αλήθεια τα όσα διεύρευσαν, όποιοι έστω κ λίγο προσπάθησαν να το αποτρέψουν μας βρίσκουν δίπλα τους όλους όσους αντιλαμβανόμαστε τις απειλές κ το δύσκολο κ "ειδικό"
 έργο των Ενόπλων Δυνάμεων...!!!
 Έχουμε κατά καιρούς υπογραμίσει τους άξιους Αξιωματικούς του Ενδόξου Στρατού μας κ νομίζω ότι γίναμε όλοι μάρτυρες της ελαστικότητας όσο αφορά τους κανονισμούς όταν κάποιοι μπούκαραν στο ΓΕΕΘΑ.

μην αφήσετε να ολισθήσει κ η άμυνα της χώρας στις ορέξεις της εκάστοτε πολιτικής που τις θέλει διχασμένες...!!!


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com