'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (από 22 Ιαν 2020)

Πρωθυπουργός: Kυριάκος Μητσοτάκης (από 07 Ιουλίου 2019)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Νικόλαος Παναγιωτόπουλος (από 07 Ιουλίου 2019)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

0 Οι Ρώσοι έρχονται για να μείνουν στη Μεσόγειο...!!!

 Ο Ρωσικός Στόλος επιστρέφει - και παραμένει στην Ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε την Παρασκευή πηγή του Γενικού Στρατιωτικού Επιτελείου της Ρωσίας. Τα ρωσικά πολεμικά πλοία θα εφοδιάζονται από λιμάνια της Ελλάδας, της Κύπρου, του Μαυροβουνίου και της Συρίας.
Εντός των ημερών «συγκροτείται Αρχηγείο στο Στόλο της Μαύρης Θάλασσας με αρμοδιότητες την ανάπτυξη μόνιμης ναυτικής δύναμης στην Μεσόγειο», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Η ρωσική μοίρα θα αποτελείται από 10 πολεμικά πλοία. Άγνωστο παραμένει αυτή τη στιγμή ποιό πολεμικό πλοίο θα αναλάβει καθήκοντα ναυαρχίδας. Εμπειρογνωμόνες προκρίνουν το βαρύ καταδρομικό «Μόσχα» - ναυαρχίδα του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ή «Ναύαρχος Ουστίνοφ» - Βόρειος Στόλος.
»»» Έρχεται ο Ρωσικός Στόλος στην Ελλάδα - για καραούλι
«Πρόκειται για δύναμη κρούσης που θα αποτελείται από πολεμικά σκάφη τριών Στόλων, όπως εκείνη που έκανε γυμνάσια στην Ανατολική Μεσόγειο, κοντά στις ακτές της Συρίας, τους τελευταίους έξι μήνες», ανακοίνωσε ο Ρώσος αξιωματικός και πρόσθεσε ότι τα σχέδια για μόνιμη ρώσικη ναυτική παρουσία στη Μεσόγειο «συζητήθηκαν πολύ το τελευταίο διάστημα».
»»» Πόλεμος - H εναλλακτική θέση της Ρωσίας για τη Συρία
Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σαϊγκού είχε δηλώσει πρόσφατα ότι η Ρωσία χρειάζεται μια ομάδα πολεμικών σκαφών να παραμένει μόνιμα στη Μεσόγειο για την υπεράσπιση των ρωσικών συμφερόντων στην περιοχή. Σύμφωνα με τον κυβερνητικό αξιωματούχο, αυτή τη στιγμή οι σημαντικότερες απειλές της Ρωσίας προέρχονται από την Μεσόγειο Θάλασσα.
Υπενθυμίζεται ότι η Σοβιετική Ένωση διατηρούσε την 5η Μοίρα Μεσογείου, αποτελούμενη από 30 έως 50 πολεμικά σκάφη, από το 1967 ως το 1992, σε αντιστάθμισμα της παρουσίας του 6ου Στόλου του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού.


πηγη

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com