'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

0 Αρχηγός ΣΣΕ προς Ευέλπιδες: Θα τσακίσουμε τους εχθρούς μας...!!!


Ο Αρχηγός της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων μιλάει στον ουλαμό της παρέλασης 28 Οκτωβρίου 2013 λέγοντας: "...Αλοίμονο σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας....Θα τους τσακίσουμε!. Αναπτερώνει το ηθικό των Ευελπίδων, στέλνει μήνυμα σε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και υπόσχεται ότι οι Ευέλπιδες θα τσακίσουν όποιον εχθρό τολμήσει να υποτιμήσει την Πολεμική Σημαία της Σχολής Ευελπίδων. Το σχετικό βίντεο ανήκει στον κ. Κωνσταντίνο Γκουντέτσιο, μέλος της Νεολαίας των Ευελπίδων Ελλήνων που ίδρυσε ο Αν.Καθηγητής ΣΣΕ Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος και η οποία εφαρμόζει και ακολουθεί τις αρχές και αξίες της ΣΣΕ και των ίδιων των Ευελπίδων. Ακολουθεί μήνυμα του φοιτητή κ. Κώστα Γκουτέντσιου " Σε όλους εσάς που προσπαθήσατε να μπείτε στην σχολή και δεν τα καταφέρατε αλλά και σε όσους είναι το όνειρο τους να μπουν σας θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας ένα βίντεο απο την σημερινή παρέλαση στην οποία εκείνη την στιγμή ο αρχηγός της σχολής κάνει λόγο στον ουλαμό του.Απολαύστε το και νιώστε το όπως έκανα και εγώ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com