'Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)

Αρθρο 5A: (Δικαίωμα στην πληροφόρηση)
1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει. Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Translate

ΕΛΛΑΣ...!!!

Συντεταγμένες: 39 00 Β, 22 00 Α

Η Ελλάδα βρίσκεται στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης και έχει επιφάνεια 131.957 τ.χλμ. (ακτογραμμή: 13.676 χλμ. 1226 χλμ χερσαίων συνόρων) και πληθυσμό:

10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι,εκ των οποίων:

5.303.690 άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).

Ψηλότερο όρος: Όλυμπος, 2.917 μ

Πρωτεύουσα είναι η Αθήνα.Η τοπική ώρα είναι GMT +2 ώρες.

Κλιμα: Η Ελλάδα έχει μεσογειακό κλίμα με μεγάλη ηλιοφάνεια, ήπιες θερμοκρασίες και περιορισμένες βροχοπτώσεις.

Γενικες Πληροφοριες:

Πολίτευμα: Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Προκόπης Παυλόπουλος (από 13 Μαρτ 2015)

Πρωθυπουργός: Aλέξης Τσίπρας (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Πάνος Καμένος (από 20 Σεπτεμβρίου 2015)

Βουλή: 300 βουλευτές που εκλέγονται κάθε 4 χρόνια

Νόμισμα: Ευρώ (340,75 δρχ.) (από 01.01.2002)

Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ' ανθρώποις τοις νουν έχουσιν...!!! ▒▓▀Ε▄▀▄Λ▀▄▀Λ▄▀Α▄Σ▀▄▒░...!!!

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

0 Σώθηκα Κυβερνήτα γιατί εμάς μας προστατεύει ο Θεός για να φυλάμε την Πατρίδα...!!!

Μετά την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ για τους Αξιωματικούς, κάποιοι γνωστοί δημοσιογράφοι συγκροτημάτων του Τύπου έντυπου και ηλεκτρονικού έπιασαν δουλειά !
Το τι γράφτηκε και το τι ειπώθηκε δεν λέγεται, ακόμη και από επίσημα χείλη που υποτίθεται γνωρίζουν από πρώτο χέρι το τι τραβάει ένας Αξιωματικός ή ένας ένστολος όπως ο λένε οι ίδιοι !
Κάποιος αποκαλύπτει οτι  θα ανοίξει η πόρτα του φρενοκομείου αν η Κυβέρνηση εφαρμόσει την δικαστική απόφαση του ΣτΕ και επιστρέψει τα παρανόμως παρακρατηθέντα χρήματα των Αξιωματικών ,κάποιος άλλος θυμάται τον Δούκα υπουργό του Καραμανλή που προσέφυγε εναντίον της απόφασης που δικαίωσε τους συνταξιούχους για τα (αναδρομικά Λάφκα )
Κάποιοι άλλοι ανεβάζουν το ποσό επιστροφής σε ένα 1δις ευρώ γνωρίζοντας ότι λένε ασύστολα ψεύδη !
Ένας υπουργός με περισσή αλαζονεία ,δήλωσε δια τηλεοράσεως ότι όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγούνε δεν θα γεννήσουμε λεφτά …Ουαί Υποκριτές και Φαρισαίοι !
Ακόμη και ένας “γνωστός εργατολόγος” προσπάθησε να αρπάξει την ευκαιρία για να λίγα ψηφαλάκια ,ερμηνεύοντας ότι η απόφαση του ΣτΕ είναι για όλους τους δημοσίους υπαpilot-474x379λλήλους !
Ποτέ όμως αυτοί οι δήθεν  δεν έγραψαν μια αράδα υπέρ του Λαού ,όταν συγκροτήματα έπαιρναν θαλασσοδάνεια χωρίς ποτέ να επιστρέψουν ..(Ούτε βέβαια έστηναν αγχόνες στις εφημερίδες  όταν τα αφεντικά τους δε πλήρωναν  ποτέ τις εισφορές στα ταμεία τους …)
Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τα δήθεν  έκρηξη των εξόδων του Κράτους ; ….Που δεν είναι παροχές αλλά παρακρατηθέντα χρήματα απο ανθρώπους που τα δικαιούνται ; Εσείς τι λέτε ;
Για δείτε το video από μια εγκατάλειψη μαχητικού αεροσκάφους μετά απο εμπλοκή  που αφού οι Χειριστές προσπάθησαν να το σώσουν το εγκατέλειψαν φλεγόμενο …Για αυτούς κάνει λόγο το ΣτΕ κύριε Υπουργέ !
Αυτοί ειναι οι ίδιοι άνθρωποι που κάποιοι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας ήθελαν να τους κόψουν το πτητικό επίδομα που είναι μερικά κατοστάρικα !
Δείτε το και αναρωτηθείτε και εσείς όπως ο και  Κυβερνήτης Ρε μαλάκα Μήτσο σώθηκες ;
 Σώθηκα Κυβερνήτα γιατί εμάς μας προστατεύει ο Θεός για να φυλάμε την Πατρίδα !
Ο Μήτσος που μιλάει στο video είναι σήμερα διοικητής σε μονάδα Μαχητικών!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αναζητηση στο ιστολογιο

Free GREECE Cursors at www.totallyfreecursors.com